9 könnyű, lágy és pihe-puha túrógombóc
Hétköznapi ebédre tökéletes választás a túrógombóc. Reggel összeállítod a tésztát, ebéd előtt gombócokat formálsz, megfőzöd, pirított morzsába forgatod, és el is készültél!
Hétköznapi ebédre tökéletes választás a túrógombóc. Reggel összeállítod a tésztát, ebéd előtt gombócokat formálsz, megfőzöd, pirított morzsába forgatod, és el is készültél!
Ha valaha is frusztrált a konyhai takarítás, a Dyson WashG1 lehet a megoldás, amire vártál!
Saját almafánkról szedtük hozzá az almát, és még a mogyorót is, hisz 2 nagy bokor abból is van. Jó szaftos ez a töltött csiga, hisz az alma és mogyoró jól harmonizál együtt!! ...
Nagy kedvencünk a sajtos rúd, melynek most a gluténmentes változatát sütöttem meg, ezzel is ötletet adva mindazoknak, aki nem fogyaszthatnak búzaliszttel készült süteményeket.
Ne habozz, ha szereted a pulykát, és kedvet kaptál egy omlós pulykasülthöz, hála az internetböngészés során eléd került hálaadásnapi recepteknek. Készítsd el most, vagy majd karácsonykor!
NosaltyA mai menüben igazán krémes finomságokat falatozunk majd. Neked melyik lesz a kedvenced: a leves, a főétel vagy a desszert?
NosaltyJöhet egy igazán fenséges menü? Csodás hagymalevest követően krémesen lágy borsófőzelékkel nyűgözünk le, az édes gofri feltéteinek pedig csak a képzeleted szab határt!
NosaltySenkit nem akarunk becsapni, mert attól még, hogy sütőben készül rántotthúsunk, egyáltalán nem lehet egészségesebb verzióról beszélni. Azt viszont nagyon is tudjuk garantálni, hogy jobb lesz, mint az olajban sült. Mindössze egy titkos hozzávaló kell!
Itt az ideje, hogy elfelejtsd a vödörben kapható bolti céklát, és áttérj a házilag fermentált változatra.
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...