8 tejszínes és tejfölös HÚSÉTEL, amiért rajongunk

Csirkemell, sertéscomb vagy töltött hús, a tejfölös és tejszínes változatoknak nincsen párja. 8 receptet hoztunk el nektek, melyek közül alig lehet választani!

  1. 1.

    Tejfölben sült csirkecombok

  2. 2.

    Omlós csirkemell aszalt paradicsomos-kapribogyós mártásban

  3. 3.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  4. 4.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  5. 5.

    Tejfölben pácolt csirkemell cukkinis rösztivel

  6. 6.

    Túróval és póréval sütött hús

  7. 7.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  8. 8.

    Rakott csirkemell 4. - tejszínes-sonkás

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...