8 ebédtipp KUSZKUSSZAL, mert őt hajlamosak vagyunk elfelejteni
A kuszkusz a bulgur, a rizs és a quinoa triójának méltó kiegészítője, ne felejtkezzünk meg róla, főleg, mert pillanatok alatt elkészül!
A kuszkusz a bulgur, a rizs és a quinoa triójának méltó kiegészítője, ne felejtkezzünk meg róla, főleg, mert pillanatok alatt elkészül!
Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!
Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...
Ezzel a személyes aprósággal kedveskedtem ismerőseimnek/családtagjaimnak az újév alkalmából.
Egy új spanyol tanulmány rámutatott arra, hogy mit és hogyan érdemes reggelire fogyasztani, ha már túl vagyunk az ötödik X-en. Egy biztos: a reggelit nem érdemes kihagyni!
NosaltyAz egészségünk szempontjából a sajtoknak nem mindig pozitív a megítélése: emésztési problémákat okozhatnak, magas lehet a nátrium- és telítettzsír-tartalmuk, sőt az étrendikoleszterin-tartalmuk is. De lehet, hogy csak meg kell ismernünk a legegészségesebb típusokat, például azokat, amelyekben kevés nátrium található.
Szabó AnnaA hétvége menüsorának megálmodása mindig kihívás, mi azonban segítünk, mit főzz a következő két napban!
NosaltyTurbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
Ismét új spórolási lehetőségek várnak minden Tesco Clubcardos vásárlót. Íme az áruház 2025-ös újítása, melynek sokan örülnek majd.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...