13 egyszerű leves 100 kalória alatt

Akik szeretik a leveseket, nehezen mondanak le róluk még fogyókúra idején is. A jó hír, hogy erre nincs is szükség - csak meg kell találni a megfelelő receptet!

Ebben a téli hidegben jólesnek a meleg levesek. Ha azonban éppen belekezdtünk a testsúlycsökkentésbe, nehéz még a levesek energiatartalmával is zsonglőrködni.

Annak érdekében, hogy a leves is maradhasson az étlapon, a kilóink viszont távozzanak, kiválogattam nektek most 13 egyszerű leves receptjét, adagonként kevesebb mint 100 kalória energiatartalommal. Mentsétek el őket a receptkönyvetekbe, hogy legközelebb gyorsan megtaláljátok őket!

(Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória” fülre, tápanyagtartalmát részletesen a „tápanyag” fülre kattintva ismerhetitek meg.)

Olvastad már?

Top 7 könnyű főzelék 400 kalória alatt

  1. 1.

    Brokkolis-chilis mungóbabcsíra leves

  2. 2.

    Szecsuani tökleves

  3. 3.

    Cukkinileves

  4. 4.

    Zöldségkrémleves Puzsi konyhájából

  5. 5.

    Gombás karfiolleves

  6. 6.

    Karfiolkrémleves 4. - a legegyszerűbb

  7. 7.

    Tárkonyos salátaleves

  8. 8.

    Tökkrémleves rántotta betéttel

  9. 9.

    Tejszínes sárgarépakrém-leves

  10. 10.

    Zöldségkrémleves feta sajttal

  11. 11.

    Rukkolás-fenyőmagos cukkinikrémleves

  12. 12.

    Fokhagymás zellerkrémleves

  13. 13.

    Tejfölös brokkolileves mandulával

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...