r
Nosalty Logó

Vörösboros sertésragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Joss Beaumont
Vörösboros sertésragu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 491 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 141 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    976.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    400 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    289 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1553 micro
Összesen 491 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    249.2 g

Zsír

  • Összesen
    236.3 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7809.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    604 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    500 mg
  • Foszfor
    3200 mg
  • Nátrium
    3198 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1587.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    489 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    202 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    139 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    537 micro
  • Kolin:
    895 mg
  • Retinol - A vitamin:
    292 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    2311 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    12428 micro
Összesen 3923 kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    450 micro
Összesen 141 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a leveskockából az alaplét.
  2. Az olajon megpároljuk a sertéscombot, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, köménymaggal.
  3. Felöntjük az alaplével, és hagyjuk, hogy a hús megpuhuljon benne.
  4. Ha már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort, majd a konzerv gombát és a zöldborsót is.
  5. Ha a hús megpuhult, behabarjuk a liszt és tejföl keverékével, hőkiegyenlítést végezve.
  6. Tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7277
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 29.

Ajánló

Orsó- vagy kagylótésztával tálaljuk.                

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vörösboros sertésragu
Joss Beaumont 9 recept

Ez az étel azért jó, mert nagyobb mennyiségben is egyszerű elkészíteni, és amíg a sütőben párolódik, lehet más ételekkel foglalkozni. Én először egy 30 fős társaságnak készítettem két tepsiben, közben kifőztem a tésztát, volt időm teríteni, és még egy kis beszélgetés is belefért. Így a vendégek sem hiányoltak, és az étel is elkészült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...