r
Nosalty Logó

Túrós-lekváros batyu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Túrós-lekváros batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1001 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 4001 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 372 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    179 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1099.1 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    126 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.4 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    447 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    439 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 1001 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.6 g

Zsír

  • Összesen
    227.4 g
  • Telített zsírsav
    138 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    718 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4396.3 g
  • Cink
    653 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    798 mg
  • Vas
    505 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    1529 mg
  • Nátrium
    669 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417.5 g
  • Cukor
    195 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    330.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1787 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1755 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 4001 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 372 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat kimérjük, és összedolgozzuk, kinyújtjuk, felvágjuk derelyevágóval, megtöltjük lekvárral, két sarkát összenyomjuk.
  2. Papírral kibélelt tepsibe rakjuk.
  3. Előmelegített sütőben 160 fokon aranysárgára sütjük.
  4. Még melegen meghintjük vaníliás porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3741
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ez a recept édesanyám receptje, nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető. Szereti a családom, és sokáig eláll, finom omlós marad.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...