r
Nosalty Logó

Tepsis krumplis csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tepsis krumplis csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1028 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 7185 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1752.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    333 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    873 mg
  • Nátrium
    344 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    397.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 1028 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    535.9 g

Zsír

  • Összesen
    480 g
  • Telített zsírsav
    144 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    108 g
  • Koleszterin
    2058 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12267.1 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    515 mg
  • Kálcium
    2328 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    861 mg
  • Foszfor
    6111 mg
  • Nátrium
    2411 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.7 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    2785.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1667 micro
  • B6 vitamin:
    19 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    119 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    201 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    362 micro
  • Kolin:
    1915 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1644 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 7185 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit hájában megfőzzük, hámozzuk, szeletekre vágjuk.
  2. A húst szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízestünk minden szeletet.
  3. A hússzeleteket serpenyőben hirtelen megpirítjuk.
  4. A tejfölt, a tejszínt és az ételízesítőt jól összekeverjük.
  5. Nagyobb méretű tűzálló tál aljába tesszük a hússzeletek felét, majd az összes krumpli szeletet, a két réteget leöntjük a szósz felével, majd a maradék hússzeletből újabb réteget képzünk, erre ráöntjük a szósz maradékát, majd megszórjuk a sajttal.
  6. Légkeveréses sütőben 200 °C-on kb. 1 órát sütjük, amíg barnulni nem kezd a sajt a tetején.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 7229
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkéből és krumpliból szerettem volna egytálételt készíteni, így született meg a TeKruCsi.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...