r
Nosalty Logó

Tarkabarka banános süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Tarkabarka banános süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4324 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    38 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    339 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 721 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    228.1 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2616.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    260 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    999 mg
  • Nátrium
    866 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    529.7 g
  • Cukor
    249 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2031 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    260 micro
  • Kolin:
    687 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1987 micro
  • α-karotin
    96 micro
  • β-karotin
    495 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 4324 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 272 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Habosra keverjük a vajat a cukorral, az egész tojásokkal, szódabikarbónával, robotgép segítségével.
  2. 3 banánt villával összetörünk, hozzáadjuk a tojásos keverékhez, majd beleszitáljuk a lisztet, fakanállal összekeverjük.
  3. A tésztát két részre osztjuk, egyik felébe kakaóport keverünk.
  4. Sütőpapíros tepsibe rakosgatjuk a kétféle tésztát, kanalanként: a kakaós masszát és a sárgát felváltva.
  5. A negyedik banánt karikára vágva egyenletesen belerakjuk a tésztába úgy, hogy a kétféle rész ne keveredjen.
  6. Közepesen forró sütőben sütjük, tűpróbáig (kb. 20 perc).
  7. Porcukorral, vaníliakrémmel hidegen tálaljuk.
  • Tepsi mérete: 30X20X6
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12996
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 28.

Ajánló

Eredetileg a tésztát 3 felé osztotta a leírás, a harmadik részhez puncsos pudingport adott, amivel pillanatnyilag nem rendelkeztem. Így lett a háromszínű tésztából kétszínű.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Forrás: széljegyzet a noteszomban, már nem tudom honnan.:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...