Sütőzacskóban párolt spárga
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
96
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1537 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 1363 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.6 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 217.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 114 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 797 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1243 micro
Összesen
96
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.8 g
Zsír
-
Összesen 11.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3074.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 186 mg
-
Nátrium 2726 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.1 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 435.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 229 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 147 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 184 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 1594 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2486 micro
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 484.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 430 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 251 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 392 micro
Összesen
30
kcal
Elkészítés
- A spárgát megtisztítjuk.
- A spárgát a zacskóba tesszük, hozzáadjuk a vizet és többi hozzávalót. A zacskó száját a zárószalag segítségével jól összehúzzuk. Egy tepsibe rakjuk, majd egy tűvel a tetején 3-4-szer megszurkáljuk.
- Előmelegített sütőbe toljuk, és pároljuk.
- Kivesszük a sütőből, a zacskót egy késsel óvatosan felvágjuk, a spárgát kiszedjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 117
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 25088
- Feltöltés dátuma: 2012. május 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A zacskóba visszamaradt spárgalevet, felhasználhatjuk egy finom spárgaleveshez. A víznek egy részét helyettesíthetjük fehér száraz borral.