Sütőzacskóban párolt spárga
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű
96
Kalória
3.9g
Fehérje
9.6g
Szénhidrátok
5.9g
Zsír
217.9g
Víz
15.1g
Koleszterin
3.7g
Rost
5.9g
Cukor
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
96
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1537 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 1363 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.6 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 217.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 114 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 797 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1243 micro
Összesen
96
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.8 g
Zsír
-
Összesen 11.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3074.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 186 mg
-
Nátrium 2726 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.1 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
Víz
-
Összesen 435.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 229 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 147 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 184 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 1594 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2486 micro
Összesen
191
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 92% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 484.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 430 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 68.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 251 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 392 micro
Összesen
30
kcal
Elkészítés
- A spárgát megtisztítjuk.
- A spárgát a zacskóba tesszük, hozzáadjuk a vizet és többi hozzávalót. A zacskó száját a zárószalag segítségével jól összehúzzuk. Egy tepsibe rakjuk, majd egy tűvel a tetején 3-4-szer megszurkáljuk.
- Előmelegített sütőbe toljuk, és pároljuk.
- Kivesszük a sütőből, a zacskót egy késsel óvatosan felvágjuk, a spárgát kiszedjük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 perc
- Sütés ideje: 30 perc
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
A zacskóba visszamaradt spárgalevet, felhasználhatjuk egy finom spárgaleveshez. A víznek egy részét helyettesíthetjük fehér száraz borral.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!