Sült virsli-kolbász krumplival
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1097
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
200g virsli538 kcal
-
200g kolbász904 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
2194
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
66.4g burgonya38 kcal
-
13.3g virsli36 kcal
-
13.3g kolbász60 kcal
-
6g vöröshagyma2 kcal
-
1.1g napraforgó olaj9 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
145
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.9 g
Zsír
-
Összesen 72.1 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3404.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 321 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 105 mg
-
Foszfor 397 mg
-
Nátrium 2540 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 69.7 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 393.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 79 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 79 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 48 mg
-
Retinol - A vitamin: 79 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
1097
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85.9 g
Zsír
-
Összesen 144.1 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 132 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6808.6 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 59 mg
-
Kálcium 643 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 211 mg
-
Foszfor 793 mg
-
Nátrium 5080 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 139.4 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 787.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 158 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 134 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 158 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 71 micro
Összesen
2194
kcal
- 7% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 9.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 452.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 43 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 337 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
145
kcal
Hozzávalók
-
1 kg burgonya
-
20 dkg kolbász
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
2 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A krumplikat héjukban, sós vízben megfőzzük.
- Mikor elkészültek, megpucoljuk, és lehűtjük.
- Mikor kihűltek, kockákra vágjuk (fontos a hűtés, mert melegen széteshet).
- Apróra vágjuk a hagymát, karikákra a virslit és a kolbászt.
- Kis olajon a hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a virslit és a kolbászt is.
- Ízlés szerinti fűszereket adunk hozzá, majd óvatosan, kevergetve megsütjük.
- Receptkönyvben: 380
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 44575
- Feltöltés dátuma: 2010. február 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Fáradt napokon, mikor nagy sütés-főzéshez nincsen kedvem, jó csak úgy összedobni valamit. Ezt a receptet egy ilyen alkalommal sikerült kitalálni, és annyira finom, hogy azóta már többször is elkészítettem.