Sült kolbász
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Petra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
200g sütnivaló kolbász618 kcal
-
20g mustár12 kcal
-
125g kenyér343 kcal
Összesen
973
kcal
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
-
400g sütnivaló kolbász1236 kcal
-
40g mustár24 kcal
-
250g kenyér685 kcal
Összesen
1945
kcal
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
Összesen
281
kcal
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38 g
Zsír
-
Összesen 62.8 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 122 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3327.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 191 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 83 mg
-
Foszfor 497 mg
-
Nátrium 2466 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 62.5 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 173.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 86 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 110 micro
-
Kolin: 150 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 78 micro
Összesen
973
kcal
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 76.1 g
Zsír
-
Összesen 125.6 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 244 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6655.8 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 159 mg
-
Kálcium 382 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 166 mg
-
Foszfor 994 mg
-
Nátrium 4932 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 124.9 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 347.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 172 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 219 micro
-
Kolin: 300 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 155 micro
Összesen
1945
kcal
- 11% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 18.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 964.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 715 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 50.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
281
kcal
Hozzávalók
-
4 ek mustár
Elkészítés
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra, légkeverésen.
- Egy kisebb tepsibe fektetjük a kolbászt és kevés vizet öntünk alá.
- A közepesen meleg sütőbe dugjuk a tepsit, és 20 perc elteltével, amikor hólyagosodik a kolbász, egy villával több helyen megböködjük, hogy ki tudjon sülni a zsír belőle.
- Visszatesszük a sütőbe, majd újabb 20 perc elteltével leöntjük róla a kisült zsírt, de nem az összeset, egy kevés azért maradjon a kolbász alatt.
- Még kb. 15 percig sütjük, vagy amíg szépen megpirul a kolbász.
- Melegen és hidegen is ehetjük.
- Sütés ideje: 55 perc
- Receptkönyvben: 252
- Tegnapi nézettség: 158
- 7 napos nézettség: 955
- Össznézettség: 368101
- Feltöltés dátuma: 2008. november 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Petra
537 recept
Csak akkor készítjük itthon is, amikor igazán finom, házi készítésű sütnivaló kolbászhoz jutunk. Különben marad a vásárcsarnok sütödéje...