r
Nosalty Logó

Spenótos-sajtos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Niki44
Spenótos-sajtos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 465 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2327 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1512.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    622 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    442 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    354 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    4326 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    8856 micro
Összesen 465 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    239.2 g

Zsír

  • Összesen
    138.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    780 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7563.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    1082 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    593 mg
  • Foszfor
    2525 mg
  • Nátrium
    3109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1323.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2210 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    49 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1769 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    842 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    394 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    21630 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    44282 micro
Összesen 2327 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    156 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1087 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    388 micro
  • Lut-zea
    2226 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az alaplébe beletesszük a spenótot, és megvárjuk, míg felolvad benne a spenót. Amíg olvad, addig a húst olajon elősütjük pirosra.
  2. Ha felolvadt és elkeveredett a spenót az alaplével, egy kiolajozott hőálló tálba öntjük, ráfektetjük az elősütött húst, és rátesszük a paradicsom szeleteket, majd rámorzsoljuk a sajtot kicsi darabokban.
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk alufóliával lefedve, majd kb 30 perc múlva levesszük a fóliát, és rápirítjuk a sajtot.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5205
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon finom ebéd. Meglepően jó, mert én nem szeretem a spenótot, de így még én is meg tudom enni.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...