r
Nosalty Logó

Serpenyős rozmaringos kacsamell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Smaragd konyha
Serpenyős rozmaringos kacsamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 663 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3970 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    344 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1320 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    817 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 663 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    440 g

Zsír

  • Összesen
    224.3 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    2063 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7919.7 g
  • Cink
    46 mg
  • Szelén
    335 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    465 mg
  • Foszfor
    4905 mg
  • Nátrium
    1789 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1793 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1270 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    127 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    611 micro
  • Kolin:
    1306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 3970 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Öntöttvas serpenyőben (aminek le lehet venni a fogantyúját, vagy nem műanyag, hogy lehessen sütőbe is betenni) vajon pirítjuk a babérlevelet, rozmaringszálat és a fokhagymát.
  2. A kacsamellek bőrét kockásan bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a fűszeres vajba.
  3. Hagyjuk benne pácolódni pár órát a hűtőbe téve. Majd mindegyik kacsamellre 1 kis kocka vajat tegyünk.
  4. Előmelegített sütőben, alufólia alatt készre sütjük 180-200 fokon.
  5. Közben lehet locsolgatni a kisült zsírjával.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 61
  • Össznézettség: 19781
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Serpenyős rozmaringos kacsamell
Smaragd konyha 149 recept

Nagyon szép, friss, hűtött kacsamelleket vásároltam. Ezt áfonyás-vörösboros piros káposztával és krumplis knédlivel tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...