Savanyú leves HerbaKatától
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
b._katka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
249
kcal
- 2% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
495
kcal
- 2% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.9 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2113.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 101 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 211 mg
-
Nátrium 1735 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.6 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 257.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 619 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 49 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 63 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 2476 micro
-
β-karotin 5905 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 194 micro
Összesen
249
kcal
- 2% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 9.9 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4226.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 201 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 123 mg
-
Foszfor 421 mg
-
Nátrium 3469 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 81.3 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 515.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1239 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 77 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 98 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 125 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 4951 micro
-
β-karotin 11810 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 388 micro
Összesen
495
kcal
- 2% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 0.6 g
Zsír
-
Összesen 0.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 241.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 24 mg
-
Nátrium 198 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 29.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 71 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 283 micro
-
β-karotin 675 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
28
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségeket megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és hozzáadjuk az alapléhez.
- Miután megfőtt, teszünk hozzá két evőkanál tejfölt, és már tálalható is.
- Receptkönyvben: 36
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3554
- Feltöltés dátuma: 2014. február 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
b._katka
19 recept
A hétvégén töltött káposztát főztem, de valahogy sok levet eresztett. Én mindig főzök bele füstölt oldalast, amitől remek íze volt a visszamaradt lének is, és még volt benne apró káposzta. Nem szerettem volna, hogy kárba vesszen, így jött az ötlet, hogy csinálok belőle savanyú levest.