r
Nosalty Logó

Sárgabarackos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
A kis gasztronauta
Sárgabarackos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 496 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1984 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    46.9 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1044 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    241 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1283 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 496 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    187.7 g

Zsír

  • Összesen
    112.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    550 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4175.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    1712 mg
  • Nátrium
    1031 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    839.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    964 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    515 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5131 micro
  • β-crypt
    484 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 1984 kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük egy csipet fahéjjal. Pár óráig hűtőben pihentetjük, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütjük.
  2. A sárgabarackot megmossuk, félbevágjuk, és magját eltávolítjuk.
  3. Az elősütött csirkemell szeleteket kiolajozott tepsiben egymás mellé helyezzük, és ráhalmozzuk a félbe vágott barackszemeket. Reszelt sajttal bőven megszórjuk.
  4. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szép aranybarnára nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 288
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 23465
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 27.

Ajánló

Párolt rizzsel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos csirkemell
A kis gasztronauta 142 recept

Aki szereti a hús-gyümölcs párosítást, annak biztosan ízleni fog ez az egyszerű és egészséges fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...