r
Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös-borsós csirkeragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtos-tejfölös-borsós csirkeragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 701 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1402 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 211 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1013.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    339 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    288 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1358 micro
Összesen 701 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.5 g

Zsír

  • Összesen
    119.9 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2026.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    570 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    409.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    678 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    576 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2716 micro
Összesen 1402 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    307 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    412 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat kicsontozzuk és kis kockákra vágjuk.
  2. A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta az apróra vágott fokhagymát. Erre tesszük rá a húst.
  3. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ételízesítőt, borsot és egy fél hagymát teszünk hozzáés fedő alatt pároljuk.
  4. Ha a hús megpuhult, mehet bele a borsó. Ha ez is puha és a víz lefőtt, akkor beletesszük a 2 lapkasajtot. Ez hamar elolvad rajta.
  5. Utolsó lépésként 1 kisdoboz tejfölt keverünk hozzá. Még egyszer felrottyantjuk és aztán rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 346
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 25600
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 06.

Ajánló

A legjobb, ha valódi vajjal dolgozunk, nem pedig margarinnal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csirkecombot ilyen módon is el lehet készíteni. Kockára vágva is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...