Sajtos puffancs
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 14% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 25% Zsír
Összesen
498
kcal
- 14% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 25% Zsír
Összesen
1990
kcal
- 14% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.5 g
Zsír
-
Összesen 32.5 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 179 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1393.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 294 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 222 mg
-
Nátrium 826 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 49.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 340 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 36 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 118 mg
-
Retinol - A vitamin: 329 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 136 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 189 micro
Összesen
498
kcal
- 14% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 70 g
Zsír
-
Összesen 130 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 51 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 24 g
-
Koleszterin 718 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5575.8 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 113 mg
-
Kálcium 1176 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 82 mg
-
Foszfor 889 mg
-
Nátrium 3304 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126.8 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 198.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1361 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 144 micro
-
K vitamin: 79 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 130 micro
-
Kolin: 473 mg
-
Retinol - A vitamin: 1316 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 545 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 757 micro
Összesen
1990
kcal
- 14% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 16.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 91 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 710.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 150 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 113 mg
-
Nátrium 421 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 25.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 173 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 168 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 69 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 96 micro
Összesen
254
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tejet a margarinnal és sóval felforraljuk.
- A tűzről levéve, belekeverjük a lisztet. Addig keverjük, míg az edény falától el nem válik.
- Ezután a tojásokat rakjuk bele egyesével, majd a sajtot adjuk hozzá, és sima tésztát készítünk.
- Miután kihűlt, nyomózsákkal halmokat rakunk egy kivajazott tepsibe, és aranysárgára sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 274
- Tegnapi nézettség: 18
- 7 napos nézettség: 104
- Össznézettség: 52630
- Feltöltés dátuma: 2011. október 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Az első 15 percben ne nyissuk ki a sütőt. Finom és pofonegyszerű.