r
Nosalty Logó

Sajtos pizzapuffancs

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gerzsenyi Flóra
Sajtos pizzapuffancs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 503 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3015 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1002.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    245 mg
  • Nátrium
    465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 503 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.9 g

Zsír

  • Összesen
    108.8 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6012.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    1349 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    1470 mg
  • Nátrium
    2791 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    390.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    464.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    448 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    311 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    435 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 3015 kcal
  • 10% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverjük össze a lisztet az élesztővel, a sóval, majd adjuk hozzá az olajat és némi langyos vizet. Dagasszuk ki, és addig gyúrjuk, amíg sima tésztát kapunk. Formázzunk belőle cipót, majd letakarva 30-40 percre tegyük félre kelni, meleg helyre.
  2. A tésztát vágjuk 4 negyedre, és formázzunk belőlük közepes méretű hengereket. A hengereket vágjuk golflabda méretű kis gombócokra, majd nyújtsuk ki őket. Tegyünk a közepükre reszelt mozzarellát, és csípjük össze a tészta széleit, hogy lezárjuk a tölteléket. Végül formázzunk korongokat a batyukból.
  3. Serpenyőben némi olajat melegítsünk fel, és süssük aranybarnára a tésztakorongok minkét oldalát. (Közepes lángon, oldalanként 5-6 percig.)
  4. Marinara szósszal tálaljuk. Szuper előétel, köret vagy szimplán csak unaloműző harapnivaló.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 156
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 9626
  • Feltöltés dátuma: 2022. november 02.

Receptkategóriák

Sajtos pizzapuffancs
Gerzsenyi Flóra 415 recept

Ez a sajttal töltött tésztakorong annyira finom, és oly' könnyen elkészíthető, hogy addikciót okoz. Kívül ropogós, belül szaftos, puha, és akkor a közepén található langyos, olvadó sajtról még nem is beszéltünk. Szóval készíts belőle sokat, és szoktass rá másokat is!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...