Sajtos egytál sertéscombból
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Boszi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
571
kcal
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
3428
kcal
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
56g burgonya32 kcal
-
37.3g sertéscomb68 kcal
-
5.6g sajt20 kcal
-
0.3g napraforgó olaj3 kcal
-
0.7g margarin5 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
128
kcal
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.6 g
Zsír
-
Összesen 29 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 136 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1155.7 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 205 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 83 mg
-
Foszfor 557 mg
-
Nátrium 266 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 274.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 114 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 143 mg
-
Retinol - A vitamin: 112 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
571
kcal
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 261.5 g
Zsír
-
Összesen 173.8 g
-
Telített zsírsav 65 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 70 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 31 g
-
Koleszterin 815 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6934.5 g
-
Cink 24 mg
-
Szelén 223 mg
-
Kálcium 1231 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 495 mg
-
Foszfor 3342 mg
-
Nátrium 1599 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 197.8 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1649.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 686 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 222 mg
-
D vitamin: 212 micro
-
K vitamin: 45 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 68 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 196 micro
-
Kolin: 858 mg
-
Retinol - A vitamin: 673 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 177 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 101 micro
Összesen
3428
kcal
- 12% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.8 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 258.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 125 mg
-
Nátrium 60 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
128
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy megfelelő méretű tepsit kikenünk étolajjal.
- A burgonyát meghámozzuk és karikára vágjuk.
- A kikent tepsibe a burgonya felét szépen elrendezve betesszük.
- A burgonyára szépen elrendezve tesszük a sertéscombot, kicsit megborsozzuk és a sajt felét rászórjuk.
- Most a maradék burgonyát is rátesszük és sózzuk (az "elvetemültebbek" Ízvarázzsal is megszórhatják).
- A burgonya tetejére a megmaradt sajtot rászórjuk és rávagdossuk a margarint (de lehet vajat is).
- Letakarva kb. 1 órát sütjük, majd kivéve megnézzük, hogy mennyi időt igényelhet még (nekem a hús miatt még majdnem 1 órát sült).
- Ha már jó puha a hús, levesszük a tetőt és kicsit megpirítjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 294
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 28637
- Feltöltés dátuma: 2012. május 12.
Ajánló
Ebédre javasolt.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Boszi
159 recept
Valamikor régebben kerestem egy könnyen elkészíthető, nem munkaigényes setéscombos receptet. Ezt találtam a neten. Sajnos, a pontos elérhetőségét nem írtam fel, csak ennyit tudok: "etelek.net" . Köszönet érte. Ha valaki sokkal fűszeresebben szereti, bőven elviseli! Én kicsit változtattam a recepten, már úgy írtam le. Kacsasütőben sütöttem. :)