Sajtkrémes rudak
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 42% Zsír
Összesen
517
kcal
- 15% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 42% Zsír
Összesen
2065
kcal
- 15% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.4 g
Zsír
-
Összesen 42.4 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 103 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1206.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 532 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 334 mg
-
Nátrium 227 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 24.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 184 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 181 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 61 micro
Összesen
517
kcal
- 15% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.5 g
Zsír
-
Összesen 169.5 g
-
Telített zsírsav 63 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 411 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4826 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 43 mg
-
Kálcium 2127 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 378 mg
-
Foszfor 1338 mg
-
Nátrium 909 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80.2 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 96.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 734 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 61 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 124 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 726 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 108 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 243 micro
Összesen
2065
kcal
- 15% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.3 g
Zsír
-
Összesen 31.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 76 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 889.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 392 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 247 mg
-
Nátrium 168 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 17.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 135 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 134 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
380
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- A sütőt begyújtjuk.
- Kinyújtjuk a tésztát fél cm vastagra, pizzavágóval felvágjuk 1,5-2 cm szélesre, és 6 cm hosszúra.
- Bekenjük a jól felvert tojással a tetejét (kenhetjük mielőtt felvágjuk, ha úgy szimpatikusabb), és egyenként belemártogatjuk reszelt sajtba, vagy valamilyen magba.
- Sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük őket, berakjuk a forró sütőbe és pirosra sütjük. Amikor kész, hagyjuk hűlni, majd recés késsel félbevágjuk.
- Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet. A vajat, krémsajtot meg a reszelt sajtot habosra keverjük, habzsákba töltjük.
- A süti alsó lapjára nyomjuk a krémet, és rárakjuk a felső lapot.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 78
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 6671
- Feltöltés dátuma: 2012. január 31.
Ajánló
Csak az álljon neki, aki türelmes és sok ideje is van. :) A tészta másik feléből lehet készíteni például: ízes táskát.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Jaj, hogy ez milyen macerás volt! Viszont már be volt tervezve, hogy elkészítem ezt a sütit, és olyankor már aludni sem tudok. Mikor meglátok egy új receptet (főleg, ha még egy csábító kép is van mellette) így szoktam járni és van, amikor már álmomban elkészítem.