Ropogós vadsnidling
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
csakegygourmet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
176
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
180g snidling54 kcal
-
28g vaj201 kcal
-
10g dijoni mustár6 kcal
-
25g méz76 kcal
-
17 kcal
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
-
71.7g snidling22 kcal
-
11.2g vaj80 kcal
-
2 kcal
-
10g méz30 kcal
-
3.2g szardella (konzerv)7 kcal
Összesen
141
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.4 g
Zsír
-
Összesen 12.6 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 429.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 99 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 43 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 207 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 92.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 293 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 193 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 96 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2375 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 296 micro
Összesen
176
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 25.1 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 858.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 199 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 143 mg
-
Nátrium 413 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 184.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 585 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 105 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 386 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 192 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 189 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4751 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 593 micro
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 10 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 342.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 79 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 57 mg
-
Nátrium 165 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.6 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 73.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 233 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 154 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 77 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 75 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1893 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 236 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
-
2 ek vaj
-
1 ek dijoni mustár
-
1 ek méz
Elkészítés
- Vajra fektessük le az egész szedett hagymát és pirítsuk meg mindkét oldalát. Tapasztalat szerint így elveszti rostosságát és ehető, ha párolódik, akkor a rostokat alig lehet elrágni.
- Készítsük el a hagymák pirulása után a szószt ugyanabban az egényben: olvasszuk össze a mézet, mustárt és aprítsunk bele pár darab szardellát.
- Tálaljuk a szósszal, pitypangszirommal.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 1
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 59
- Feltöltés dátuma: 2024. április 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
csakegygourmet
78 recept
Úton útfélen körbevesznek bennünket olyan növények, melyeket nap mint nap ettek. Ilyen ez a fűnek kinéző kígyóhagyma is. Csak egyszer kell felismerni, utána mindenhol észreveszi az ember.