r
Nosalty Logó

Ropogós kacsacombok ropogós krumplival

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
AnitaSztaricsek
Ropogós kacsacombok ropogós krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1020 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4080 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 150 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    88.7 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1909.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    1326 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    200 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    570 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    638 micro
Összesen 1020 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.5 g

Zsír

  • Összesen
    355 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    168 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    684 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7637.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    1601 mg
  • Nátrium
    5305 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1600.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    639 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    194 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    798 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    352 mg
  • Retinol - A vitamin:
    450 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2280 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2552 micro
Összesen 4080 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 150 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat egy kényelmes tepsibe helyezzük, megszórjuk sóval, borssal, a megpucolt fokhagymákkal és egy kb. 2 dl vizet öntünk alá, fóliával letakarjuk és irány a sütő. (A zsíros oldallal lefelé rakjuk a tepsibe, majd 40 percig az egyik oldalon, majd a másik oldalán sütjük.) Majd a fóliát levesszük, és 10 percig sütjük.
  2. A krumplikat meghámozzuk, hosszában felszeleteljük, egy edénybe rakjuk annyi vízzel, ami épp ellepi, forrástól számítva 6 percig főzzük, majd hideg vízzel lemossuk.
  3. A kacsa kisült zsírjából kb. 1 dl-t egy tepsibe öntünk, friss petrezselymet vágunk hozzá, ebben megforgatjuk a krumplikat, és 25 percig ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 1970
  • Feltöltés dátuma: 2021. március 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ropogós kacsacombok ropogós krumplival
AnitaSztaricsek 26 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...