Retekfüles tojásegerek
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
180
kcal
- 11% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
722
kcal
- 11% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.9 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 450 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 582.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 252 mg
-
Nátrium 178 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 120.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 232 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 99 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 79 micro
-
Kolin: 357 mg
-
Retinol - A vitamin: 194 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 458 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 667 micro
Összesen
180
kcal
- 11% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.4 g
Zsír
-
Összesen 46.6 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 1800 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2329 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 150 mg
-
Kálcium 349 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 93 mg
-
Foszfor 1010 mg
-
Nátrium 710 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 483.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 927 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 49 mg
-
D vitamin: 397 micro
-
K vitamin: 151 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 314 micro
-
Kolin: 1429 mg
-
Retinol - A vitamin: 774 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1831 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2666 micro
Összesen
722
kcal
- 11% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 6.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 265 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 342.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 148 mg
-
Nátrium 104 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 71.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 136 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 58 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 210 mg
-
Retinol - A vitamin: 114 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 269 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 392 micro
Összesen
106
kcal
Elkészítés
- A tojást megfőzzük.
- Ha kihűlt, megpucoljuk.
- A retket vékony karikákra, majd negyedekre vágjuk. A tojásokat a harmaduknál bevágjuk, majd beleillesztjük a füleket.
- A szemek helyére mehet a bors, farkincának pedig snidlinget használtunk - ennek érdemes előzetesen fogpiszkálóval lyukat fúrni.
- Saláta vagy franciasaláta ágyon tálaljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 23
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1556
- Feltöltés dátuma: 2015. március 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1509 recept
Egy kis vidámság a húsvéti asztalon.