r
Nosalty Logó

Pudingos őszibaracktorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
kinguci1983
Pudingos őszibaracktorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 253 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3037 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 244 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    109.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    8 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 253 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30.6 g

Zsír

  • Összesen
    140.4 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    323 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1313.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    797 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    410.5 g
  • Cukor
    231 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    372 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1636 micro
  • β-crypt
    357 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 3037 kcal
  • 4% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    105.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    7 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 244 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Morzsává törjük a háztartási kekszet, vagy már eleve daráltat használunk. Összegyúrjuk a vajjal, a porcukorral,meg a rummal.
  2. Kivizezzük a tortaformát, és úgy béleljük ki a vajas morzsával, hogy körös-körül 2 cm magas pereme is legyen.
  3. A barackokat lecsepegtetjük (a benne lévő levet megisszuk :-) ), és a magházukkal lefelé a tésztára borítjuk (mondjuk nekem most darabolt barack jutott a boltba, úgyhogy úgy is jó, ha mondjuk négyfele vágunk egy felet és úgy beleborítjuk, szétterítjük).
  4. Az egészet bevonjuk a vaníliapudinggal, amit a csak 3 dl tejjel készítettünk el, és mehet bele még vaníliacukor is a rendes cukor mellé, amiből 2 ek épp elég.
  5. Ezt mélyhűtőbe tesszük kb. 2 órára.
  6. Tálalás előtt a torta karimáját levesszük, és a tortalappal együtt csúsztatjuk a tálra.
  7. Aki még díszítené -bár ez elhagyható- megszórhatja tortadarával, vagy reszelhet rá csokit.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 36
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7633
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 10.

Ajánló

Olyat, hogy hűtési idő nem találtam, de az még plusz 2 óra!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kinguci1983 36 recept

Kellett valami gyors és egyszerű, körbenéztem mi van itthon, és elővettem a kis gyűjteményemet, hát épp ez akadt a kezembe.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...