Pesztós sült sajt (borkorcsolya)
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
484
Kalória
26.6g
Fehérje
3.3g
Szénhidrátok
41g
Zsír
46g
Víz
123g
Koleszterin
1.1g
Rost
1.7g
Cukor
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 41 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 123 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1783.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 663 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 405 mg
-
Nátrium 652 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 315 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 313 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 41 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 123 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1783.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 663 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 405 mg
-
Nátrium 652 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 315 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 313 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.3 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 98 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1427 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 530 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 324 mg
-
Nátrium 521 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 36.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 252 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 250 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
387
kcal
Elkészítés
- Vágjunk 3-4 vastagabb szelet sajtot, tegyük egy mikrózható tányérra. Kenjük meg a sajtszeleteket pesztóval.
- Tegyük az egészet mikróba 3 percre. (Simán mikrózzuk meg, nem kell grillezni vagy ilyesmi.) 3 perc múlva, nézzük meg, hogy mennyire sült meg a sajt. Ha még nem barnul, 0,5-1 perc még mehet. Akkor jó, ha a széle már sült, a közepe még nyúlós, olvadt.
- Dióval, bor mellé, melegen fogyasztjuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 3 perc
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!