adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
250g burgonya144 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
11g petrezselyem4 kcal
-
53 kcal
-
150g kolbász678 kcal
Összesen
895
kcal
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
45g petrezselyem16 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
-
600g kolbász2712 kcal
Összesen
3584
kcal
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
-
54.1g burgonya31 kcal
-
9.7g vöröshagyma4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
2.4g petrezselyem1 kcal
-
1.3g napraforgó olaj11 kcal
-
32.4g kolbász147 kcal
Összesen
194
kcal
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 37.6 g
Zsír
-
Összesen 66.3 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2799.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 125 mg
-
Nátrium 2569 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 37.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 195 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 55 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 189 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 571 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 644 micro
Összesen
895
kcal
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 150.5 g
Zsír
-
Összesen 265.2 g
-
Telített zsírsav 99 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 11197.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 190 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 211 mg
-
Foszfor 501 mg
-
Nátrium 10277 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 149.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 779.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 189 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 220 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 755 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 212 micro
-
Kolin: 107 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2283 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2577 micro
Összesen
3584
kcal
- 11% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 14.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 605.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 27 mg
-
Nátrium 556 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 42.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 123 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 139 micro
Összesen
194
kcal
Hozzávalók
-
1 kg burgonya
-
2 közepes db vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
1 teáskanál fekete bors
-
1 teáskanál fűszerpaprika
-
1 csokor petrezselyem
-
3 ek napraforgó olaj
-
60 dkg kolbász
Elkészítés
- A burgonyát meg a hagymát megtisztítjuk, és cikkekre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, tepsibe rakjuk. Az apróra vágott petrezselyemmel, a pirospaprikával megszórjuk, sőt össze is keverjük. Az olajjal meglocsoljuk, lefedjük alufóliával, és közepesen meleg sütőben, 1 óra alatt megsütjük.
- Közben többször megkeverjük, és nagyjából 20 perccel az előtt, hogy elkészülne, a kétcentis darabokra vágott kolbászt is hozzákeverjük, így sütjük tovább.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 86
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 18
- Össznézettség: 6543
- Feltöltés dátuma: 2014. április 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Könnyű, egyszerű elkészíteni, és finom is.