r
Nosalty Logó

Pástétomos töltött burgonya

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Chrissyke
Pástétomos töltött burgonya
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1185 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 148 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3670 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    300 mg
  • Nátrium
    3043 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1494 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1494 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52 g

Zsír

  • Összesen
    70.3 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    421 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11010.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    900 mg
  • Nátrium
    9128 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    433 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    77 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    203 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4481 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    277 micro
Összesen 1185 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1366 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    1133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    556 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    556 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megfőtt burgonyákat kettévágjuk, és kivájjuk a belsejét, amit a többi hozzávalóval jól összekeverünk, és ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Kivajazott jénaiba helyezzük őket (alá akár tehetünk baconszalonnát is), és reszelt sajttal megszórjuk.
  3. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 101 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3817
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Chrissyke 35 recept

A maradék főtt burgonya célszerű és pénztárca-kímélő megoldása. A pástétom alatt lehet érteni kenőmájast, libapástétomot, löncshúst stb...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...