r
Nosalty Logó

Panzanella saláta Glaser konyhájából

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Panzanella saláta Glaser konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

634
Kalória
9.3g
Fehérje
48.1g
Szénhidrátok
48.2g
Zsír
432.7g
Víz
-
Koleszterin
7.6g
Rost
8g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 634 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2533 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    48.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2126.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    1625 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    432.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    126 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    112 micro
  • β-karotin
    981 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1209 micro
Összesen 634 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    192.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    132 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8506.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    1070 mg
  • Vas
    59 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    6498 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    192.6 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

Víz

  • Összesen
    1730.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    354 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    502 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    202 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    447 micro
  • β-karotin
    3925 micro
  • β-crypt
    105 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    4837 micro
Összesen 2533 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    1.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    387.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    25 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    78.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    469 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 115 kcal

Elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, eltávolítjuk a magokat. Az uborkát darabokra vágjuk.
  2. A paradicsomot és a paprikát kockákra vágjuk. A hagymát vékony szeletekre vágjuk. A kenyeret durva darabokra tördeljük.
  3. Az egészet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk az olívabogyókat és a bazsalikomot. Ráöntjük az ecetet és olajat. Sóval, borssal ízesítjük, jól összekeverjük. Lefedve legalább 1 órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha

A salátát gazdagíthatjuk kockákra vágott fetával vagy főtt tojással is.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!