r
Nosalty Logó

Oreo sajttorta esztersilver konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
esztersilver
Oreo sajttorta esztersilver	konyhájából
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír

krém

alap

tetejére

Összesen 1082 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír

krém

alap

tetejére

Összesen 5413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír

krém

alap

tetejére

Összesen 413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    88.5 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    332 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    325 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1082 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    442.6 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    591 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2212.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    1291 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.1 g
  • Cukor
    243 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1627 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    370 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 5413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 43% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    33.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 413 kcal

Hozzávalók

krém

alap

tetejére

Elkészítés

krém

  1. A kekszeket aprítógépbe rakjuk, és morzsás állagúra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal.
  2. Nyomkodjuk egy 20 cm-es kapcsos tortaforma aljába, és rakjuk hűtőbe 30 percre.
  3. Keverjük ki a mascarponét a porcukorral és a citrom reszelt héjával, továbbá a vaníliarúd kikapart magjaival. Majd óvatos mozdulatokkal forgassuk bele a kemény habbá vert tejszínt.
  4. Simítsuk a krémet a kekszalapra, és tegyük a hűtőszekrénybe kb. 4 órára.
  5. Kakaóporral meghintve tálaljuk.
  • Tepsi mérete: 20
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3625
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

Öcsém választotta ki a receptet az egyik újságomból, és megkért, készítsem el neki. Másodikra lett igazán jó, mert elsőre a tejszínem nem volt elég hideg, és nem raktam bele habfixálót (bár a recept nem írta, de szerintem kellene), és nem is állt túl sokat a hűtőben, mert tesóm indult vissza a koleszba. Ízre nagyon jó volt, csak külsőre nem.

Hozzávalók

krém

alap

tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...