r
Nosalty Logó

Oreo muffin Júliától

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Júlia
Oreo muffin Júliától
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

tészta

krém

díszítés

659
Kalória
6.9g
Fehérje
84.2g
Szénhidrátok
35.7g
Zsír
23.6g
Víz
120.4g
Koleszterin
4.2g
Rost
63.3g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 659 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 3951 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír

tészta

krém

díszítés

Összesen 390 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    35.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.2 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    23.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    207 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 659 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.4 g

Zsír

  • Összesen
    214.5 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    722 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2692.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    235 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    341 mg
  • Foszfor
    870 mg
  • Nátrium
    1171 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    504.9 g
  • Cukor
    380 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

Víz

  • Összesen
    141.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1245 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    257 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    610 micro
Összesen 3951 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.8 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    14 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 390 kcal

Elkészítés

tészta

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és a muffinformákat kibéleljük a muffinpapírokkal.
  2. Egy tálban összekeverjük a kakaót, lisztet, sütőport és a sót.
  3. Egy másik tálban habosra keverjük a vajat a cukorral, amíg ki nem fehéredik. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és kevergetjük, ameddig homogén krém nem lesz belőle.
  4. A krémhez adunk 2 kanál lisztes keveréket, majd 1 kanál tejszínt, és így tovább, váltogatva. Ne dolgozzuk túl a tésztát, mert kemény lesz a végeredmény.
  5. A sütőformákba belekanalazunk egy kis adag tésztát, mindegyik közepére helyezünk egy-egy kekszet, majd befedjük a maradék csokis tésztával, majd a sütőben kb. 15-18 percen keresztül sütjük. Sütőből kivéve, hagyjuk teljesen kihűlni.
  6. Közben elektromos habverővel kikeverjük a vajat a krémsajttal, porcukorral, vanília aromával és a morzsolt keksszel. Habzsákba töltve, a hűtőben pihentetjük, amíg a muffinok kihűlnek.
  7. Ha a süti teljesen kihűlt, a krémet a tetejére nyomunk a zsákból, és a maradék keksszel díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 18 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Barátnős pizsipartira készítettem ezt a kis muffint, mivel tudtam, hogy mindenki nagyon szereti ezt a fajta kekszet. Bár én a hamis spar-os verziót használtam, de szerintem így is ugyanolyan finom lett. 

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Deluxe epres muffin

A muffinok egészen nagy múltú süteményfélék, Európa viszont leginkább az amerikai filmekből ismerte meg őket. Számos pékség és étterem kínálatában találkozhatunk velük, de nincs ...

Gerzsenyi Flóra

Dunahullám-muffin

A Dunahullám-süti muffin kisöccse, eszméletlen finom és gyönyörű meglepetés lehet bármilyen alkalomra. A roppanós csokibevonat alatt házi, főzött vaníliakrém és savanykás meggyek ...

Gréti

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!