adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
49 kcal
-
25g fekete olajbogyó29 kcal
-
13g lilahagyma5 kcal
-
0 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
3g balzsamecet2 kcal
-
1g kakukkfű1 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
157
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
196 kcal
-
100g fekete olajbogyó116 kcal
-
50g lilahagyma18 kcal
-
0 kcal
-
32g olívaolaj283 kcal
-
10g balzsamecet9 kcal
-
3g kakukkfű3 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
625
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
18 kcal
-
10 kcal
-
4.5g lilahagyma2 kcal
-
0 kcal
-
2.9g olívaolaj25 kcal
-
0.9g balzsamecet1 kcal
-
0.3g kakukkfű0 kcal
-
0g chili0 kcal
Összesen
56
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 11.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 318.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 54 mg
-
Nátrium 193 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 206.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 302 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 243 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 3134 micro
-
β-crypt 924 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 224 micro
Összesen
157
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 45.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1275.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 166 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 105 mg
-
Foszfor 217 mg
-
Nátrium 770 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 58.2 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 825.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1209 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 972 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 357 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 151 micro
-
β-karotin 12535 micro
-
β-crypt 3697 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 897 micro
Összesen
625
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.8 g
Zsír
-
Összesen 4.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 114.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 19 mg
-
Nátrium 69 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 74.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 87 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 1124 micro
-
β-crypt 332 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 80 micro
Összesen
56
kcal
Hozzávalók
-
10 dkg fekete olajbogyó
-
1 kis db lilahagyma
-
4 ek olívaolaj
-
2 ek balzsamecet
-
1 szál kakukkfű
Elkészítés
- A paprikákat megmossuk és sütőben (200 fokon), vagy legjobb, ha faszénen megsütjük. Akkor jó, ha néhányhelyen megpörkölődik.Majd megsózzuk és negyed órára lefedjük. Ha meghűlt egy kicsit, akkor könnyedén lehúzzuk a paprika héját. Magokat eltávolítjuk és vékony csíkokra felszeleteljük.
- Az olívákat felkarikázzuk, a hagymát apróra felkockázzuk.
- Egy tálban a hozzávalókat összekeverjük, borssal megszórjuk. Ha kell utánasózzuk. Felaprított csilivel és kakukkfűvel fűszerezzük.
- Olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk, átforgatjuk és hűtőbe tesszük egy pár órára.
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 84
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 10854
- Feltöltés dátuma: 2009. július 23.
Ajánló
Grillezett húsok mellé kínáljuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Sült hús mellé készítettem, de mire a hús elkészült, a sáskahad családom megette. Pirítóssal önálló fogásként is megállja a helyét.