r
Nosalty Logó

Nyalóka süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Moncsy85
Nyalóka süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1311 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 5242 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 443 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1027.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    717 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    146.2 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    755 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    711 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    534 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 1311 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.4 g

Zsír

  • Összesen
    296.6 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    89 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4111.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    200 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    2870 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    584.7 g
  • Cukor
    201 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    191.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3021 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    327 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    380 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2843 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2135 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    577 micro
Összesen 5242 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    347.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    241 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    181 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 443 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Habosra keverjük a cukrot a margarinnal, majd apránként hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
  2. A tésztát 3 felé szedjük, és kettőbe beledolgozzuk a kétféle ételfestéket, a harmadikat pedig üresen hagyjuk.
  3. Kinyújtjuk a tésztát, egymásra tesszük, és óvatosan feltekerjük, és negyed órára hűtőbe rakjuk.
  4. Egy centis darabokra vágjuk a tésztát, tepsibe rakjuk őket és készre sütjük.
  5. Az alaposan megmosott hurkapálcikákat (15 db) háromfelé törjük, és még melegen a sütibe szúrjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 248
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 31409
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 26.

Ajánló

Zsúrokra, farsangra, ovis és iskolai bulikra.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Moncsy85 4 recept

Kisfiam nagyon örült neki, mikor meglátta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...