Narancsos-mustáros dresszing
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 0% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
96
kcal
- 0% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
380
kcal
- 0% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-crypt
Fehérje
-
Összesen 0.4 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 54.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 11 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 42.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 65 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
96
kcal
- 0% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-crypt
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 32.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 217.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 120 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.6 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 169.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 56 micro
-
β-crypt 262 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 213 micro
Összesen
380
kcal
- 0% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-crypt
Fehérje
-
Összesen 0.7 g
Zsír
-
Összesen 14.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 95.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 19 mg
-
Nátrium 53 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 74.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 25 micro
-
β-crypt 115 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 94 micro
Összesen
168
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A narancslevet egy edénybe öntjük, felfőzzük, és kb. 6-8 perc alatt kb. 1/3-ára főzzük.
- Egy fedeles befőttesüvegbe tesszük. Hagyjuk hűlni, majd hozzákeverjük a mustárt és az ecetet. Sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
- Hozzáöntjük az olajat, lefedjük, és jól összerázzuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 32
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 4025
- Feltöltés dátuma: 2017. október 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom, gyümölcsös-pikáns salátaöntet. Adhatunk hozzá kb. ½ salottahagymát nagyon apróra vágva.