Mozzarellás karfiol
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Kr1szt1
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
568
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1135
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.2 g
Zsír
-
Összesen 38.4 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 299 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2516.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 829 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 715 mg
-
Nátrium 858 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 296 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 346 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 96 mg
-
D vitamin: 64 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 147 micro
-
Kolin: 254 mg
-
Retinol - A vitamin: 338 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 86 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 245 micro
Összesen
568
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 86.3 g
Zsír
-
Összesen 76.7 g
-
Telített zsírsav 45 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 597 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5033.8 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 83 mg
-
Kálcium 1657 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 132 mg
-
Foszfor 1430 mg
-
Nátrium 1715 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 592 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 692 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 193 mg
-
D vitamin: 127 micro
-
K vitamin: 69 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 294 micro
-
Kolin: 508 mg
-
Retinol - A vitamin: 677 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 171 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 491 micro
Összesen
1135
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 357 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 118 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 101 mg
-
Nátrium 122 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 42 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
81
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A karfiolt rózsákra szedve, a leveleivel és a torzsájával megfőzzük. Én a mozzarella levét is a sós főzővízbe öntöttem.
- A lecsepegtetett karfiolt a két tojással és a sajt felével krumplitörővel összedolgozzuk, fűszerezzük. Nyugodtan megkóstolhatjuk, így nem ronthatjuk el az ízesítés.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, eligazgatjuk, majd 220 fokon 25 percig sütjük. Rászeleteljük a maradék sajtot, és további 5-10 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 133
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 2817
- Feltöltés dátuma: 2020. február 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Kr1szt1
11 recept
Szerettem volna valami nagyon finomat, de egészségeset, alacsony kalóriatartalmút, de laktatót.