Mézes-pisztáciás sült ananász
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
BackerMan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 1% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
373
kcal
- 1% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1488
kcal
- 1% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 212.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 86.3 g
-
Cukor 79 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 144.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 67 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 63 micro
-
β-crypt 37 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 116 micro
Összesen
373
kcal
- 1% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12 g
Zsír
-
Összesen 16.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 851.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 347 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 131 mg
-
Foszfor 259 mg
-
Nátrium 94 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 345.3 g
-
Cukor 318 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 576.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 50 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 269 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 140 micro
-
Kolin: 69 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 252 micro
-
β-crypt 148 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 463 micro
Összesen
1488
kcal
- 1% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.8 g
Zsír
-
Összesen 1.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 59.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 18 mg
-
Nátrium 7 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.2 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 40.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 32 micro
Összesen
103
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az ananászt meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. A cukrot elkeverjük a narancslével és a mézzel, és az ananász szeleteket beleforgatjuk. Lefedve betesszük a hűtőbe 10-20 percre.
- A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, és ráhelyezzük az ananászokat.
- Kb 15 percig sütjük, megforgatjuk, meglocsoljuk a páccal, és ismét 10-15 percig sütjük.
- A sütőből kivéve mellé kanalazzuk a joghurtot, és pisztáciával, mentával megszórjuk. A joghurt helyet használhatunk vaníliafagyit is.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x30
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 14
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 944
- Feltöltés dátuma: 2013. május 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
BackerMan
39 recept
Finom és könnyű, kora tavaszi desszert. Kicsit gejnek tűnik, de nem az.