r
Nosalty Logó

Mediterrán töltött paradicsom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mediterrán töltött paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 234 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 936 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    966.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    336 mg
  • Nátrium
    408 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    219 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    789 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4503 micro
  • Lut-zea
    215 micro
Összesen 234 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.3 g

Zsír

  • Összesen
    41.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3865.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    250 mg
  • Kálcium
    437 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1343 mg
  • Nátrium
    1633 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    875.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    525 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    871 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    230 micro
  • α-karotin
    707 micro
  • β-karotin
    3158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18011 micro
  • Lut-zea
    861 micro
Összesen 936 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    66 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1683 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk félbe a paradicsomokat, és kanalazzuk a belsejüket egy tálkába.
  2. Csorgassuk le a tonhalról a vizet, és keverjük el a paradicsom kivájt húsával, levével.
  3. ízesítsük a keveréket bazsalikommal, oregánóval ízlés szerint.
  4. Hagyjuk állni a keveréket 10-15 percig, utána önsük le róla a fölösleges levet.
  5. Töltsük meg a fél paraicsomokat a tonhalas keverékkel, szórjuk meg reszelt sajttal.
  6. Előmelegített (légkeveréses) sütőben 15-20 percig süssük!
  7. Tálaláskor szórjunk a tetejére egy kis oregánót, és locsoljuk meg frissen facsart citromlével!
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 10467
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerűen elkészíthető, könnyű nyári ebéd. Vacsorára is fogyasztható, alacsony kalóriatartalmú, mégis laktató fogás! Jó étvágyat!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...