r
Nosalty Logó

Málnás-ribizlis lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Oli
Málnás-ribizlis lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 859 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3433 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1155.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    486 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.3 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    489 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 859 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    183.5 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4621.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1145 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    1944 mg
  • Nátrium
    1236 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.2 g
  • Cukor
    224 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    540.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1956 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    224 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    203 micro
  • Kolin:
    654 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1846 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1293 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1374 micro
Összesen 3433 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    150 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint a cukor felével habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját is.
  2. A tojásfehérjét a cukor második felével kemény habbá verjük, a margarinos keverékhez adjuk, majd óvatosan, hogy a hab ne nagyon törjön össze,elkeverjük.
  3. A sütőporos lisztetis elkeverjük a tésztával.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük.
  5. A tetejét megszórjuk a lecsöpögtetett gyümölcsökkel, majd meghintjük kristálycukorral.
  6. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön addig sütjük, míg a cukor megpirul a tetején.
  7. Pár percig szikkadni hagyjuk, ezután felszeleteljük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 27469
  • Feltöltés dátuma: 2008. november 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerűsége és népszerűsége miatt gyakran készítjük ezt a végtelenül szimpla süteményt. Savanykás ízű gyümölcsökkel a legfinomabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...