r
Nosalty Logó

Krumplin sült csirkemájjal töltött csirkecombok

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Katrin
Krumplin sült csirkemájjal töltött csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 515 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2576 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 94 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    36 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    364 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1643.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    965 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2029 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    387 micro
  • Kolin:
    218 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2026 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    24 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 515 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    180 g

Zsír

  • Összesen
    140 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1820 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8217.1 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    301 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    364 mg
  • Foszfor
    2438 mg
  • Nátrium
    4826 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1398.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10147 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    54 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    203 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1936 micro
  • Kolin:
    1088 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10129 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    120 micro
  • Lut-zea
    902 micro
Összesen 2576 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 94 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat letisztítjuk, átmossuk, apró kicsi kockákra vágjuk, s besózzuk. Hozzákeverjük a zsemlemorzsát, a tojást, s összekeverjük.
  2. A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk. A tepsibe öntjük az étolajat, beleszórjuk a karikára vágott krumplit, besózzuk.
  3. A csirkecombokat egyesével megtöltjük a csirkemájas töltelékkel, s hústűvel megtűzzük, hogy ki ne folyjon a töltelék belőle.
  4. Utána besózzuk a csirkecombokat, majd nagyon jól megszurkáljuk a combokat, hogy sütés közben nehogy kidurranjon, s kifolyjon a töltelék. Ráöntjük a kis pohár vizet, letakarjuk alufóliával, s kb. egy és fél órát sütjük nagy lángon.
  5. Félidőben megnézzük, s újra megszurkáljuk a csirkecombokat, s úgy rakjuk vissza a tepsit, hogy a belső oldala legyen kívül, hogy aránylag egyformán átsüljenek a csirkecombok.
  6. De ekkor már alufólia nélkül sütjük tovább, hogy szépen megpiruljon, megsüljön a tetejük. Utána tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x30
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 31 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2342
  • Feltöltés dátuma: 2019. szeptember 09.

Ajánló

Ősztől tavaszig ajánlatos ezt a finomságot megsütni, mivel nyáron, a nagy melegben csak felmelegíti a lakást.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem ezt a töltött csirkecombot megsütni, mert nem kell külön köretet is készíteni hozzá, mivel a csirkecombok alatt sül a krumpli, s nagyon finom íze is lesz a csirkehústól.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...