Könnyed barackos sült joghurtpuding
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nihonka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
133g görög joghurt137 kcal
-
42g őszibarack16 kcal
-
0 kcal
-
3g erythritol0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
7g mazsola22 kcal
Összesen
175
kcal
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
400g görög joghurt412 kcal
-
127g őszibarack48 kcal
-
0 kcal
-
10g erythritol0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
22g mazsola66 kcal
Összesen
526
kcal
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
71.2g görög joghurt73 kcal
-
22.6g őszibarack8 kcal
-
0.5g vanília kivonat0 kcal
-
1.8g erythritol0 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
3.9g mazsola12 kcal
Összesen
93
kcal
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 10.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 31 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 15 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.4 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 37.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 27 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
175
kcal
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 17.8 g
Zsír
-
Összesen 32.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 93 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 46 mg
-
Nátrium 6 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.1 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 111.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 198 micro
-
β-crypt 82 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 111 micro
Összesen
526
kcal
- 9% Fehérje
- 23% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 16.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 8 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 19.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
93
kcal
Hozzávalók
-
400 g görög joghurt
-
1 db őszibarack
-
1 kávéskanál vanília kivonat
-
1 ek erythritol
-
fahéj ízlés szerint
-
1 marék mazsola
Elkészítés
- A barackot meghámozzuk, és kisebb kockákra vagdossuk. A joghurtot lecsöpögtetjük. Ez úgy készül, hogy egy szűrőt egy tálra teszünk, ebbe konyhai törlőpapírt vagy nedves konyharuhát helyezünk, és beleöntjük a joghurtot.
- A kockákra vágott barackot, lecsöpögtetett joghurtot és a többi hozzávalót jól összemixereljük.
- Tűzálló kis edénykékbe vagy szilikonformákba kanalazzuk, díszíthetjük barackkal és mazsolával.
- 170 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha kihűlt, pár órára vagy 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
- Tálaláskor hintsük meg fahéjjal. Jó étvágyat kívánok!:-)
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 90
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2657
- Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 12.
Ajánló
1. Ha 1 percre forró vízbe mártjuk a barackot, könnyen lejön a héja. 2. A megmaradt joghurtsavót felhasználhatjuk turmixok, főzelékek, levesek készítéséhez.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nihonka
340 recept
Gyakran készítek friss gyümölcsből desszertet, ez is egy ilyen alkalomból készült. Kissé a sajttortára emlékeztető savanykás, édes íz, mely nagyon jól esik a nyári melegben. Csak össze kell keverni, és megsütni:-)