Konfitált bőrös malackaraj
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
80 °C
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g süldő malac288 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
2g fokhagyma3 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
307
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
1000g süldő malac1151 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1229
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
84.1g süldő malac97 kcal
-
15.1g vöröshagyma6 kcal
-
0.8g fokhagyma1 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g chili0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
104
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.5 g
Zsír
-
Összesen 16.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 154.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 15 mg
-
Nátrium 121 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 148.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
307
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 125.8 g
Zsír
-
Összesen 65.2 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 616.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 52 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 60 mg
-
Nátrium 482 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 592.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8 micro
Összesen
1229
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 51.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 5 mg
-
Nátrium 41 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 49.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
104
kcal
Hozzávalók
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
3 gerezd fokhagyma
-
1 kávéskanál római kömény
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A karaj bőrös oldalát éles késsel beirdaljuk hosszában és keresztben is.
- A fűszerekkel jól bedörzsöljük.
- A hagymát nagyobb darabokra vágjuk, a fokhagymával együtt sütőzacskóba tesszük.
- Mellé helyezzük a húst, és bekötjük a száját.
- Előmelegített 80 fokos sütőben 4 órán keresztül sütjük.
- Ha nincs sütőzacskó, akor elég, ha az alapanyagokat tepsibe tesszük, és alufóliával letakarjuk.
- Ha letelt a 4 óra, a sütőzacskóból kivesszük a húst, és 1 óra alatt 180 fokon pirosra sütjük.
- Sütés hőfoka: 80 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 300 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 77
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 26581
- Feltöltés dátuma: 2011. november 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezt a módszert azért próbáltam ki, mert szerettem volna megőrizni a hús szaftoságát.