r
Nosalty Logó

Karamelles cheesecake

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Karamelles cheesecake
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 275 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1097 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    594.4 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    125 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 275 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    52.3 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2377.5 g
  • Cink
    651 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    502 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    676 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    25 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.5 g
  • Cukor
    120 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    254.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 1097 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.6 g
  • Cink
    129 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    99 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    12 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    59 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túróhoz adjuk a vaníliás cukort, 50 g cukrot, lemon curdot, tojások sárgáját és a pudingport, simára kavarjuk.
  2. A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, óvatosan a túrós masszához keverjük.
  3. 4 tűzálló formát (250 ml űrtartalom) vajjal kikenünk. A túrós masszát elosztjuk a formákba.
  4. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
  5. Tálalás előtt megszórjuk a maradék cukorral, majd egy karamellizáló pisztollyal aranybarnára karamellizáljuk.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2734
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én hagytam a süteményt teljesen kihűlni, sőt egy pár órára hűtőbe is tettem, majd kiborítva narancs filékkel tálaltam. Biztos langyosan is nagyon finom, de akkor tálaljuk a formában.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...