r
Nosalty Logó

Isler ahogy Tinka készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Isler ahogy Tinka készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A csokimázhoz

Összesen 779 kcal
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A csokimázhoz

Összesen 9345 kcal
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A csokimázhoz

Összesen 467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    35.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.9 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 779 kcal
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    112.1 g

Zsír

  • Összesen
    429.2 g
  • Telített zsírsav
    137 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    183 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    88 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3200.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    319 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    653 mg
  • Foszfor
    1683 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1258.3 g
  • Cukor
    504 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2054 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    261 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    460 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1920 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    1603 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 9345 kcal
  • 5% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 467 kcal

Hozzávalók

A sütihez

A csokimázhoz

Elkészítés

A sütihez

  1. A lisztet, porcukrot, zsírt, margarint és a tasak élesztőt egy tálba tesszük, és jól összedolgozzuk. (Érdemes a lisztet és porcukrot átszitálni, hogy jobban el tudjuk dolgozni a hozzávalókat.)
  2. Lisztezett felületen fél centi vastagra (vagy még vékonyabbra) nyújtjuk.
  3. Kiszúróformával korongokat készítünk, majd előmelegített sütőbe helyezzük. Kb. 200 fokon 5-7 perc alatt készre sütjük.
  4. Ha kihűltek (vagy nem túl melegek), lekvárral összeragasztjuk őket. Kb. 70-80 darab lesz belőle.
  5. A 3 tábla csokit gőz fölött a hozzákevert étolajjal felolvasztunk. Egyenként bekenjük őket, és hagyjuk megdermedni.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3359
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátnőmmel már régen csináltunk közösen valamit, így a hétvégén sütöttünk. A recept a nagymamájáé, az ötlet barátnőmé, megvalósítói pedig mi magunk voltunk. Ahhoz képest, hogy először csináltunk ilyet, meglehetősen jól sikerült, így gondoltam, megosztom másokkal is.

Hozzávalók

A sütihez

A csokimázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...