Gyümölcshab Stellától
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
-
110g tojás138 kcal
-
250g málna130 kcal
-
100g cukor387 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
20g citromlé4 kcal
- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.1 g
Zsír
-
Összesen 3.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 120 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 210.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 47 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.3 g
-
Cukor 41 mg
-
Élelmi rost 5 mg
Víz
-
Összesen 102.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 105 mg
-
Retinol - A vitamin: 52 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 277 micro
- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 15.2 g
Zsír
-
Összesen 10.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 632.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 266 mg
-
Nátrium 141 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 141.9 g
-
Cukor 122 mg
-
Élelmi rost 16 mg
Víz
-
Összesen 306.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 160 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 73 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 102 micro
-
Kolin: 316 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 40 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 830 micro
- 3% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.1 g
Zsír
-
Összesen 2.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 73 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 129.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 54 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 3 mg
Víz
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 32 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 169 micro
Elkészítés
- A két tojás fehérjét kézi mixerrel, a 1/2 citrom levével és a cukorral, a vaníliás cukorral kemény habbá verjük (kb. 5-7 perc).
- Hozzáadjuk a gyümölcsöt kanalanként, közben robotgéppel folyamatosan verjük a habot.
- Ismét keményre dolgozzuk a robotgéppel (kb. 5 perc).
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Párom nagymamája mindig ezt készíti meglepetésként nyaranta, mikor érik a ribizli, meggy. Annyira finom és könnyű édesség, hogy észre sem vesszük, és már két tállal be is vágtunk belőle. Viszont utána ülünk csak, mint a felfújodott madarak, mert hirtelen eltelít. (A tojássárgáját is ki lehet keverni egy kis cukorral, ez is finom nyalánkság.) A lényege, hogy a tojásfehérjét és majd a gyümölcsös habot addig kell habverővel kidolgozni, amíg a tálat, ha fejre fordítjuk, már nem esik ki belőle a hab. Jó nyalakodást!
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!