r
Nosalty Logó

Gyors dupla sajtos croissant

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
toroltfelhasznalo-199615
Gyors dupla sajtos croissant
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 914 kcal
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 1829 kcal
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 353 kcal
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.3 g

Zsír

  • Összesen
    64 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    279 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1582.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    258 mg
  • Nátrium
    939 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    234 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 914 kcal
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.6 g

Zsír

  • Összesen
    128.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3164.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    702 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    1878 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    343 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    438 micro
Összesen 1829 kcal
  • 19% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    612.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 353 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát, körülbelül 15 perccel előbb kivesszük a hűtőből.
  2. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  3. A tésztát kitekerjük, és 5-6 háromszöget vágunk belőle. (A hosszabb oldalát fordítjuk magunk elé, és cikk-cakkosan, A illetve V betűket vágunk felváltva.)
  4. A tojássárgákat megsózzuk, összekeverjük egy kicsit, és megkenjük a kiterített tészták belsejét.
  5. A sajtokat, a háromszögek aljába tesszük, felcsavarjuk. A kiflik végét összenyomjuk, picit megtekerjük, hogy a sajt ne szökjön sülés közben. Egy tepsibe, sütőpapírra tesszük, és megkenjük a tetejét tojással. Tehetünk a tetejére is sajtot.
  6. Előmelegített sütőben, körülbelül 20-25 percig sütjük. Amikor a teteje szép, arany színű, akkor elkészült.
  7. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 145
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 42
  • Össznézettség: 23438
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
toroltfelhasznalo-199615 43 recept

Gyorsan és finomat kellett varázsolnom reggelire.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...