r
Nosalty Logó

Gombás-zöldborsós fusilli

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Gombagasztro
Gombás-zöldborsós fusilli
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

740
Kalória
40.4g
Fehérje
107.4g
Szénhidrátok
18.6g
Zsír
458.2g
Víz
43.3g
Koleszterin
13.2g
Rost
16.3g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 740 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2137.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    617 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    810 mg
  • Nátrium
    418 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    458.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    510 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    122 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    482 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    482 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2495 micro
Összesen 740 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4274.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    1233 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    1619 mg
  • Nátrium
    835 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214.7 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

Víz

  • Összesen
    916.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1020 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    245 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    964 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    964 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4990 micro
Összesen 1481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 115 kcal

Elkészítés

  1. A felszeletelt csiperkegombát megpároljuk, hozzáadjuk a zöldborsót és sózzuk, borsozzuk. 10-15 perc alatt készre pároljuk.
  2. Belenyomjuk a fokhagymát, meglocsoljuk a tejszínnel és megszórjuk apróra vágott friss kaporral. Összeforgatjuk a frissen kifőzött tésztával és reszelt parmezánnal tálaljuk!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!