r
Nosalty Logó

Egyben sült sertéshús

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
kovex
Egyben sült sertéshús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 1566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 6262 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 260 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.6 g

Zsír

  • Összesen
    142.5 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    338 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1183 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    687 mg
  • Nátrium
    250 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    339 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    258.4 g

Zsír

  • Összesen
    569.9 g
  • Telített zsírsav
    211 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    255 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    1350 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4731.9 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    385 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    279 mg
  • Foszfor
    2747 mg
  • Nátrium
    1001 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    1566 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    1356 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    12 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    1061 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 6262 kcal
  • 11% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 260 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst hideg vízben megmossuk, lecsepegtetjük.
  2. Megpucoljuk a fokhagymát, és a húsba egy vékony pengéjű kést beleszúrunk, és ebbe a lyukba belenyomjuk a fokhagymagerezdeket elosztva, hogy mindenhova jusson. A húst jól besózzuk.
  3. Egy nagy serpenyőbe felmelegítjük a zsírt és beletesszük a húst, kérget sütünk rá, ha ez kész, (áttesszük egy tepsibe a zsírral együtt, vagy eleve olyan serpenyőt használunk, amit sütőbe is be lehet tenni) beleöntjük a vizet és légmentesen lefóliázzuk.
  4. 170 fokos előmelegített sütőbe tesszük és 2 órán keresztül pároljuk a húst, ennek letelte után kivesszük a sütőből, és eltávolítjuk a fóliát, majd visszatesszük. 200 fokra felvesszük a sütő hőfokát és tovább sütjük még kb. 10-15 percet, sűrűn locsoljuk a húst a saját levével (ha szükséges, aláöntünk még egy kis vizet),amikor szép piros, akkor kész a sült.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 140 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 179
  • Tegnapi nézettség: 24
  • 7 napos nézettség: 170
  • Össznézettség: 91466
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 30.

Ajánló

Krumplipürével, párolt lilakáposztával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerűen elkészíthető hús, sok munkát nem igényel, csak arra kell figyelni, hogy oda ne égessük a finisben, ha folyamatosan locsoljuk, akkor nem szárad ki a hús. A sertéslapocka azért a legmegfelelőbb erre, mivel nem száraz hús.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...