r
Nosalty Logó

Csőben sült paprikás csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Németi Olga
Csőben sült paprikás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 843 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3374 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1005.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    608 mg
  • Nátrium
    127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 843 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    267.4 g

Zsír

  • Összesen
    98 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    853 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4020.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    339 mg
  • Kálcium
    343 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    371 mg
  • Foszfor
    2434 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    337 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1402.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    392 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    83 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    891 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    659 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    731 micro
Összesen 3374 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    115 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymával, paprikával, paradicsommal, pirospaprikával pörköltalapot készítünk. Ízesítjük őrölt borssal és őrölt köménnyel.
  2. Rátesszük a húst, és pörköltnek megfőzzük.
  3. Mikor a hús megpuhult, a tejföllel behabarjuk. Míg fő a hús, addig elkészítjük a nokedlit.
  4. Az elkészült pörköltet elkeverjük a nokedlivel. Kiolajozott tepsibe borítjuk, megszórjuk reszelt füstölt sajttal.
  5. 220 fokosra előmelegített sütőben 20 perc alatt átsütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 152
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 12374
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 05.

Ajánló

Ha nem szeretjük a füstölt sajtot, lehet nem füstöltből is szórni a tetejére.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csőben sült paprikás csirkemell
Németi Olga 105 recept

Volt egy felhasználandó csirkemell a hűtőben, gyorsan ezt sikerült készíteni belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...