r
Nosalty Logó

Csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban

0,0

0 ÉRTÉKELÉS4 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

435
Kalória
37.6g
Fehérje
14.6g
Szénhidrátok
24.6g
Zsír
256.3g
Víz
716.3g
Koleszterin
1.1g
Rost
4.9g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 435 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1745 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    716 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1245.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    691 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    256.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6669 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1189 micro
  • Kolin:
    407 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6651 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    80 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 435 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.6 g

Zsír

  • Összesen
    98.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    2865 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4981.2 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    464 mg
  • Kálcium
    450 mg
  • Vas
    73 mg
  • Magnézium
    218 mg
  • Foszfor
    2766 mg
  • Nátrium
    979 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    1025.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26676 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    133 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    15 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4757 micro
  • Kolin:
    1630 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26605 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    714 micro
  • β-crypt
    96 micro
  • Likopin
    320 micro
  • Lut-zea
    374 micro
Összesen 1745 kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    75.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1961 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1956 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    24 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 129 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk, mossuk, leszárítjuk, majd a lisztben megforgatjuk.
  2. A felhevített olajra szórjuk a májat, és megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és aranysárgára pirítjuk.
  3. Felöntjük a mustárral elkavart tejszínnel, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a bazsalikommal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc

Csirkemáj helyett el lehet készíteni pulyka- vagy sertésmájjal is.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!