r
Nosalty Logó

Cookies del italiano

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cookies del italiano
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 610 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 2440 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 450 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    655.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    286 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    221 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 610 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    135.2 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    446 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2620.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    585 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    1142 mg
  • Nátrium
    584 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276 g
  • Cukor
    109 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    900 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    883 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    310 micro
Összesen 2440 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    482.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 450 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat egy edényben kissé megolvasztjuk, majd a cukorral összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a tojást és a vaníliát, ezzel habosra keverjük.
  3. A lisztet a fahéjjal, a gyömbérrel, a sóval és a sütőporral összekeverjük, majd a tojásos masszához adjuk.
  4. Végül a darabokra tördelt csokit is belekekverjük.
  5. Sütőpapírra kis adagokat rakunk, egymástól 3-4 cm távolságra, és sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7361
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy olasz édességkönyv, egy szótár, egy konyha és az eredménye sok kicsi, hihetetlen omlós Cookies zenzero, azaz gyömbéres keksz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...