r
Nosalty Logó

Bundás spirál virsli

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Bundás spirál virsli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 795 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 3174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 287 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.5 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2351.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    1286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    195 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 795 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.9 g

Zsír

  • Összesen
    191.3 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1344 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9406.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    1637 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1977 mg
  • Nátrium
    5145 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    781 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    396 micro
  • Kolin:
    920 mg
  • Retinol - A vitamin:
    781 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1725 micro
Összesen 3174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    850.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Elkészítés

Előkészítés

  1. A virslit megfőzzük, majd a megfőtt virslibe hurkapálcát szúrunk.
  2. A felszúrt virsliket elvágjuk úgy, hogy spirál alakot kapjunk, tehát nem bevágjuk, nem kettévágjuk, hanem folytonos vonallal átlósan végig vágjuk a virslit. Majd ha szétvágtuk, akkor széthúzzuk a virslit a pálcán.
  3. Ha mindezekkel végeztünk, és érthetően írtam le, akkor jöhet a panírozás.

Sütés

  1. Panírozás után kisütjük szépen egyesével, mert több nem fér el a serpenyőben.
  2. Megvárjuk, míg egy kicsit hűl, lehúzzuk a pálcáról, és fogyasztjuk.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 121
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 11107
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megint internetes videó alapján csináltam újra a receptet, és szerintem sikerült. Próbáld ki te is! Vigyázz, mert nagyon finom!

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...